duminică, 9 septembrie 2012

False Memory - prezentare :)

What's up ? Scuzee,am cam lipsit pe aici zilele acestea,dar am avut treaba,am stat si am citit,lucruri obisnuite.
Mai am nitel si termin cartea False Memory si am zis sa v-o prezint inainte sa ii fac recenzia :) Voi ce ati mai facut ? ce mai cititi ? Btw - o sa anuntam azi sau cel mai sigur maine castigatorul de la 7d giveaway,Emy este plecata la tara si nu are cum sa posteze,deci,mai aveti putina rabdare,ok ? :)

False Memory
-Dan Krokos-
-326 pagini-
Data publicare : 14 august 2012
Miranda se trezeste singura pe o banca din parc si nu isi aminteste nimic.Panicata ea elibereaza o energie care instaleaza teroarea asupra tuturor celor din jurul ei.Cu exceptia unui tanar Peter,un baiat care nu este surprins deloc de abilitatea Mirandei.

Lasata fara nici o alta alegere,ea trebuie sa il creada pe acest strain.Astfel,Miranda descopera ca ea a fost antrenata sa devina o arma si ca face parte dintr-un grup de tineri care au fost modificati genetic.Acesti tineri poseda o capacitate incredibila de lupta si au puteri suficient de mari pentru a distruge un oras folosindu-si doar emotiile.Dar a se acomoda la vechea ei viata,dupa ce si-a pierdut memoria nu este usor-in special cu Noah,prietenul ei-despre care nu isi aminteste nimic,nu isi aminteste ca l-a iubit vreodata.
------------------------------------
Apoi Miranda descopera un adevar tulburator care ii pune echipa pe fuga..Dintr-o data,trecutul ei nu pare sa mai conteze...atunci cand nu se mai poate vorbi de viitor.


Uitati si un trailer al cartii <3,sii mai jos aveti coperta volumului 2,care va aparea in vara viitoare,e genialaaaa !!!


Eu unul,adoooor cartea aceasta,mai am 80 de pagini de citit,si revin cu recenzia <3 ! Voua cum vi se pare ?


6 comentarii:

LoStInDr3aMs spunea...

suna interesant!!!abia astept recenzia;;)

natașa spunea...

Pff. abia astept sa ma apuc de ea. :) Din pacate acum nu am timp... :(
Astept recenzia!

Diamond Goddess a.k.a. Smooth Cash spunea...

Numai carti super pe-aici <33 Lectura placuta in continuare >:D<

Clau spunea...

mersi Rose :*

emy spunea...

Wow,chiar pare interesanta.Am citit ceva asemanator,dar mi-ar placea s-o incerc si pe asta :>. :*

Anonim spunea...

Imi place cum suna! Lectura placuta-n continuare!