marți, 15 ianuarie 2013

BiblioTech :)

Hei !
Voi ați văzut ce se construiește în America?
Ia citiți mai jos *_* 
------------------------

<<BiblioTech, prima bibliotecă publică în întregime digitalizată din Statele Unite ale Americii, care nu va conţine nicio carte tipărită, ci doar cărţi în format digital, va fi inaugurată în toamna acestui an, în oraşul San Antonio.

Judecătorului Nelson Wolff, din comitatul Bexar, i-a venit ideea de a construi o astfel de bibliotecă digitalizată, amenajată pe o suprafaţă de 460 de metri pătraţi, după ce a citit biografia lui Steve Jobs, scrisă de celebrul biograf american Walter Issacson, scrie Mediafax.
În locul clasicelor rafturi cu cărţi, cititorii care vor veni la BiblioTech vor avea la dispoziţie numeroase birouri cu computere şi gadget-uri. La început, vor exista 100 de dispozitive e-reader, iar apoi vor fi adăugate alte 50 de e-readere pentru copii, 50 de PC-uri, 25 de laptopuri şi 25 de tablete.
Persoanele care vor veni la BiblioTech vor putea să citească cărţi pe oricare dintre dispozitivele din bibliotecă, să împrumute unul dintre cele 50 de e-readere, pentru o anumită perioadă de timp, sau să vină în bibliotecă cu propriul dispozitiv e-reader şi să descarce pe el orice cărţi doresc.>>



Deci ? Cum vi se pare ideea ?
Pentru mine e ceva foarte interesant, mai ales că poți
împrumuta e-readere - wow ! :)

3 comentarii:

Iuliks spunea...

chiar ca e wow:>
vreau si eu acolo *_*

Only Books spunea...

Super! :) Mi se pare o idee chiar interesanta si cred ca va prinde bine.

Dee.

Diamond Goddess a.k.a. Smooth Cash spunea...

De ce nu locuiesc şi eu în America? Viaţă crudăă :(((
În orice caz, e o idee foarte tare <3 Poate în câteva zeci de ani o să apară şi la noi.
După ce o să fiu bătrână.
Şi fabrica mea de îngheţată va da faliment.
Şi o să fiu distrusă.