sâmbătă, 26 ianuarie 2013

Experimentul Angel (Maximum Ride #1) - Recenzie

Hellooooo !
Da,da,da, o recenzie *_*
Păi nu am cuvinte pentru cartea aceasta,
mi-a plăcut la nebuniee !!!
------------
Off-topic : S-a terminat AHS :( ,my life is over now !
--------------
Să trecem la recenzie !




Experimentul Angel 
-Maximum Ride #1-
-James Patterson-
-287 pagini-
Cartea aceasta a fost excelentă.Nu am mai citit de mult timp așa ceva, adică subiectul abordat este foarte diferit de ce am citit până acum.!

Personajul nostru principal este Max, o adolescentă de 14 ani care trăiește împreună cu încă 5 copii,sau mai bine zis frați.Printre ei se numără Angel,cea mai mică dintre ei, la cei 6 ani ai săi Angel poate citi găndurile,Gasman este fratele ei adevărat în vârstă de 8 ani, Iggy - 14 ani și orb,Nudge,o fată de 11 ani, și Fang 14 ani.

Toți șase sunt rezultatul unui experiment, un experiment în urma căruia acum au aripi.Locul unde s-a întâmplat aceasta grozăvie este un laborator/institut numit "Școala". Cu ajutorul unui doctor de acolo,numit Jeb, ei reușesc să scape și împreună cu el vor trăi timp de câțiva ani în pace și armonie, asta până într-o zi când dr. Jeb dispare fără nici o urmă, iar cei 6 sunt nevoiți să se descurce singuri.
-----------------------
Dar chiar și așa lucrurile nu sunt deloc simple, printre alte experimente se numără și Eliminatorii, dușmanii lor de moarte, cu care vor avea mult de furcă în acest prim volum. Eliminatorii sunt niște mutanți care se transformă în lupi. Fiul lui Jeb, numit Ari este unul dintre eliminatori.

Dar totul ia o întorsătură la 360 de grade, atunci când Angel este răpită de Eliminatori, cei 5 rămași vor porni în căutarea ei, drum care nu se va dovedi deloc ușor de parcurs, trecând prin fel și fel de situații.

Acțiunea, dialogurile, personajele sunt excelenteee, chiar nu am nimic de obiectat. Aventură, acțiune, ficțiune, în această carte veți găsi de toate. Sunt și întâmplări amuzante, cei 6 se dovedesc a fi niște adevărați fomiști...e o replică care sună cam așa : Mâncăm ca orfanii, dar stai puțin,chiar suntem orfani. :))

Nu știu dacă aș putea să îmi aleg un personaj favorit, dar vă asigur ca fiecare dintre voi vă veți găsi în pielea unuia dintre ei :). Pentru a afla dacă cei 6 îî vor înfrânge pe eliminatori și dacă vor găsi date despre părinții lor, păi atunci trebuie să citiți neapărat cartea, să nu mai spun ca ei vor ajunge și prin New York,o adevărată nebunie pe acolo *_* 

Încă un lucru care îmi place este faptul ca numarul de pagini per capitol este undeva pe la maxim 3-4 pagini, mie mi se pare un lucru bun. Hmm, păi eu vă las,deja am început să citesc volumul 2 și sunt nerăbdător să văd ce face stolul meu :)) Se pare că seria are undeva pe la 8 volume, le vreauuuu ! Știți cumva când apare și la noi cel de-al treilea volum ? :o3 Nota 5/5 !!!

Voi ați citit cartea ?! Puteți găsi cele 2 volume aici :
- Experimentul Angel : 39.90 lei

Aștept părerile voastre !
Pace !

Un comentariu:

Diamond Goddess a.k.a. Smooth Cash spunea...

A picat la fix recenzia, chiar voiam sa incep sa citesc cartea :3
Lasaa, ca sezonul trei o sa-I aiba si pe Taissa, si pe Evan, si o sa fim amandoi fericiti :)) Abia astept <3
Mi-a fost dor de postaricile tale :o3