luni, 16 iulie 2012

Prezentare Elemental :)

Inca o prezentareee <3.A venit randul cartii Elemental,scrisa de Emily White,carte pe care am primit-o de curand pentru recenzie.Au fost cateva probleme in timpul livrarii,adica prima carte pe care mi-a trimis-o nu a mai ajuns la mine,sii autoarea a mai facut o incercare si mi-a trimis o a doua carte,care a ajuns intr-un timp record,numai 4 zile,deci din partea mea Emily merita toata stima :) Thanks <3...ook deci coperta mi se pare fabuloasa,la fel si subiectul cartii,contine elemente de sci-fi amestecate cu un strop de romance.
Voua cum vi se pare aceasta carte,astept opiniile voastre :) 
Good night people ^_^




Elemental
-Emily White-
-260 pagini-
Data publicare : 5 iunie 2012
Doar pentru simplul fapt ca Ella poate dobori pe cineva la pamant folosindu-si doar mintea,nu inseamna ca ar si trebui sa o faca.

Dar ea vrea...

Timp de zece ani - de cand era un copil - Ella a fost tinuta prizoniera pe o nava spatiala interstelara.Acum ca a scapat,are nevoie de o gramada de raspunsuri.

Cine este ea ? De ce a fost inchisa ? Si cine este baiatul cu ochii verzi care ii bantuie memoriile ? Este Ella cea despre care se spune ca va distruge totul,sau ea insasi va fi cea care va fi eliminata ?!




5 comentarii:

Sabryy spunea...

Astept recenzia :D

Diamond Goddess a.k.a. Smooth Cash spunea...

Emily White e foare de trebă :) Îmi place mult ideea cu închiderea într-o navă spaţială.
Abia aştept să văd cum ţi se pare :D

Pufuleț spunea...

imi place ideea acestei carti :))

Marius spunea...

mi se pare super interesant subiectul cartii,as vrea sa o citesc si eu.

Ştefana Alexandra spunea...

Aşa că a fost publicată deja în străinătate...
So... Ella are un fel de putere mentală... nu e telechinezie din ce îmi dau seama, dar e ceva foarte puternic. Şi a stat pe o navă interstelară... Şi asta e ceva :)) Măcar nu au ţinut-o într-un subsol cu mucegai, presupun că a avut ce mânca, deşi a fost închisă, dar cine ştie cum stau lucrurile de fapt.