duminică, 3 februarie 2013

Școala s-a terminat pe veci (Maximum Ride #2) - recenzie

Mhm, după cum 
vedeți și în titlu astăzi o să
vă prezint recenzia celui
de-al doilea volum din seria Maximum Ride :)





Școala s-a terminat pe veci
-Maximum Ride #2-
-James Patterson-
-287 pagini-
După ce în sfârșitul primului volum cei 6 reușesc să scape din mâinile Eliminatorilor și în același timp de mega-compania Itex, care se pare că era în spatele acestui experiment de a crea mutanți, ei decid să plece mai departe,dar din nou lucrurile nu vor fi așa de ușoare pentru ei.

Vor fi găzduiți o bună perioadă de timp de o agentă FBI, Anne Walker, care la prima vedere vrea doar să îi ajute.În sfârșit au o familie, au un loc căruia îi pot spune casă.Și acum nu mai sunt doar 6, în primul volum a apărut și misteriosul cățeluș Total, cațelușul lui Angel, care se pare că vorbește.

Mda, totul este perfect, Anne îi înscrie la școală, și deși la început nu par așa de încântați și fac unele boacăne, se pare că unora dintre ei chiar le place acolo. Și vă dați seama că nu puteam scăpa de faimoșii eliminatori care acum s-au upgradat, le-au fost implantate aripi pentru a se putea lupta de la egal la egal cu acești copii-păsări. Max se dovedește încă o dată un conducător perfect pentru cei 5, vor fi urmăriți la tot pasul de eliminatori, de Jeb, și de fiul acestuia - Ari, dar vor ieși din situațiile acestea în modul lor specific.Vor reuși ca în același timp să se lupte cu eliminatorii dar și să continue căutarea părinților lor, la un moment dat unul dintre ei vazându-și visul cu ochii.
-----------------------
Volumul acesta a fost un pic mai slăbuț decât primul, dar se păstrează același mod de povestire, avem și acțiune, aventură, câteva momente amuzante,cu siguranță a devenit una dintre seriile mele favorite :) Se citește foarte rapid, mi-a luat în jur de 2-3 zile să citesc cele 448 pagini, capitolele acelea scurte - uu - le adorr <3 -                                                   Mi-a plăcut mult și de Angel, la cei 6 ani ai săi și abilitatea sa de a controla gândurile celor din jur, e imposibil să nu te atașezi de ea. 
Nota este 4.5 și aștept cu nerăbdare următoarele 6 volume,dacă nu mă înșel :)


2 comentarii:

Diamond Goddess a.k.a. Smooth Cash spunea...

6 volume? Eu credeam ca asta e ultimul :)) Deci trebuie sa ma apuc si eu de primul <3

Clau spunea...

sunt 8 volume in total :))