vineri, 3 august 2012

Vestige - recenzie + Trailer :)

Neata.Ce faceti ?! Eu m-am trezit la 8-fuckin' awsome,apoi am fost la meditatie la mate x.x si acum am ajuns acasa.Voi ati vazut trailerul pe care l-a facut Emy ?-este genial :*.Ei,am facut si eu unul,le puteti vedea pe amandoua mai jos. Sper sa va placa si aveti si recenzia mea tot aici !Enjoy ^_^ !
Multumim tuturor celor care ne sustin in aceasta campanie !

Vestige
-Deb Hanrahan-
-260pagini-
Data publicare : 4 septembrie 2012
Fratilor cartea asta a fost pur si simplu geniala,cum am mai spus si intr-o postare anterioara,am terminat-o cam in 5 ore.Actiunea ei este asa de captivanta incat te face sa nu lasi cartea jos din mana,asta mi s-a intamplat si mie,modul in care e scrisa si personajele sunt de "vina".Vestige iti da dependenta,sa spunem asa.Volumul 2 cred ca va fi si mai si !


Prima data isi face intrarea in scena Jon-tipul care locuieste pe strazi impreuna cu Bob,catelul sau.Se pare ca Jon aude niste voci care ii spun ca trebuie sa atentioneze populatia cu privire la sfarsitul lumii.In primele capitole facem cunostiinta si cu restul personajelor : Micah,Jess,Amber,Cody,Dustin si Clarke.
Micah a fost un personaj foarte interesant,doar este personajul principal !Mi-a placut mult si de Clarke care este un si ea personaj-cheie al cartii,ea se dovedeste a fi mult mai diferita fata de restul personajelor feminine din carte,este un caracter interesant,care pe mine unul m-a facut sa o plac atat de mult.
------------------------------------
Sa revenim...pai dintr-o data lucrurile incep sa o ia razna rau de tot,adica peste noapte mai mult de jumatate din populatia globala lipseste,copiii sub 13 ani,adultii,chiar si animalele incep sa dispara.Nu mai sunt profesori,deci no more school-o harababura totala.Aici cele 2 personaje principale se intalnesc dintr-o intamplare,ma refer la Micah si Clarke,si decid ca pentru o vreme sa stea impreuna.De asemenea si preotul Thomas joaca un rol important in desfasurarea actiunii...Daa,dupa un timp apare tipul ala perfect,numit Daniel Grimshaw care se dovedeste a nu fi cine pare la prima vedere,moment in care actiunea pur si simplu "explodeaza" lucrurile se schimba radical.Sa nu uit si de acel tatuaj pe mana care o data aplicat nu mai puteai sa intrii in biserica,chestii de genul,era supranumit semnul raului - Mark of the Beast -.Dar Micah si Clarke nu cad asa usor in plasa,nu isi fac acel cod...

Au fost o gramada de chestii foarte tari : de exemplu atunci cand se duc la Starbucks sa bea o cafea si afla ca a ajuns sa coste 20$ :)),cand vecina lui Clarke fura televizorul din casa vecina,mi s-au parut foarte amuzante.Deci nu pot sa va spun mai multe,trebuie sa o cititi neaparat,cartea este genialaaaa <3.Se citeste extrem de repede si personajele sunt foarte bine conturate,imposibil sa nu te atasezi de unele dintre ele.iar scenariul asta apocaliptic,nu am cuvinte :) Mai este nevoie sa spun nota ?! 5+ 
   

                                                                          Emy
                                                                        Claudiu
O sa postez si cateva imagini fan-art facute impreuna cu Emy :) ea cu pozele,eu cu editatul :D
Cam atat,daca doriti si voi sa faceti imagini fan-art,nu ezitati sa ne trimitei un email la book.whisperer@yahoo.com sau fantasy.readers@yahoo.com .O sa va trimitem citate si voi va descurcati mai departe :) Multumim inca o data tuturor celor care ne sunt alaturi in aceasta campanie !
Aveti din partea noastra un big like !!! ^_^

7 comentarii:

emy spunea...

Geniala recenzie ! >:D< Bravo :*

Ştefana Alexandra spunea...

Super trailere! Şi felicitări pentru recenzie!

Clau spunea...

multumessc <3 :*

Anonim spunea...

Hi Claudiu,
Thanks for the awsome review! I love your fan art. I'm sorry I don't know any Romanian. I'll have to learn a few phrases.
Deb

Clau spunea...

thank you Deb :),your book it's too awesome <3

Sabryy spunea...

cat de frumoasa e ultima imagine!!:x

nice review, Clau! vreau si eu carteaa!! :))

Ale Criss spunea...

Sper sa apara cat mai curand in Romania!