luni, 23 iulie 2012

In my mail + Prezentare !

Guess what ? A venit Mos Craciun :)) nu,nuuu,mai e mult pana atunci...a venit postasul din nou,si pentru mine se aseamana cu Mos Craciun.Pai de data asta a venit incarcat cu multe "daruri",dar mosul asta e cam nervos,v-am mai povestit eu de el in postarile precedente.Am primit de la autoarea Caitlen Rubino-Bradway 
cartea  Ordinary Magic in 3 exemplare,yay !!! Am pregatit pentru voi descrierea cartii,poze sii stati pe aproape pentru ca urmeaza un concurs curand :) 



Ordinary Magic
-Caitlen Rubino-
-288 pagini-
Data publicare : 8 mai 2012
In lumea lui Abby,magia nu este ceva special;este o parte din viata de zi cu zi.Atunci cand Abby afla ca nu are puteri magice este numita -ORD- (ordinary),un om obisnuit,o ghinionista,si probabil un pericol pentru societate.

Viitorul pentru astfel de copii ca Abby nu este prea "roz".Multi dintre ei sunt alungati de acasa de catre familiile lor,in timp ce altii sunt vanduti vanatorilor de comori ( copiii obisnuiti-sunt imuni la vraji si vrajitorii).Din fericire pentru Abby,lucrurile nu stau asa,ea este trimisa de parintii sai la o scoala care ii invata pe cei obisnuiti (care nu detin puteri) cum sa se descurce in aceasta lume a magiei.Dar acolo da peste vanatorii de comori care rapesc copiii si peste niste spiridusi carnivori care pandesc la orice colt de strada.

Acum problema cea mai mare a lui Abby nu este cea de a invata cum sa devina un copil obisnuit - se pune problema daca va reusi sa supravietuiasca acestui prim an scolar :)


Din cate am citit eu pe diverse site-uri,blog-uri,cartea este una foarte amuzanta si eu unul de-abia astept sa o citesc,dar momentan sunt "ratacit" prin vreo 3-4 carti pe care astept sa le termin.
Eh,voi ce ziceti despre aceasta carte ? :)


11 comentarii:

LoStInDr3aMs spunea...

spor la citit!!!;)

Diamond Goddess a.k.a. Smooth Cash spunea...

Culmea, toţi curierii seamănă cu Moş Crăciun sau cu bunicu'. De ce niciun Brad Pitt? Nu e corect. Ar trebui să se facă o lege pentru asta :))

Clau spunea...

ohh Rose,deci m-ai facut sa rad in seara asta :)) rau de tot :*

Pufuleț spunea...

super carte sa te bucuri de ea

Deathnote spunea...

Aduce a HP cumva - culmea, cum vad vrajitor, gata, ma si gandesc la JKR, insa pare interesanta. Spor la citit :D

Niahara spunea...

Suna foarte dragut carte :) Sunt oarecum circumspecta in privinta cartilor cu vrajitori de cand am citit Vrajitor si Vrajitoare, dar cine stie.

Unknown spunea...

Pare o carte draguta. Cred ca o voi adauga pe lista mea to read... dupa ce mai termin de prin cartile actuale.
Este captivanta si , oarecum, originala, pentru ca prezinta oamenii obisnuiti drept raritati - si nu vrajitorii.

Clau spunea...

e mai mult despre magie <3 mda,se aseamana cu Harry Potter

Sabryy spunea...

Vreau si eu cartea aiaaa <3

Lectura placuta :D

Ana Naghi spunea...

titlul e incitant,sper ca si continutul sa fie pe masura

Ştefana Alexandra spunea...

Prima oară am crezut că ea trebuie să aibă ceva super puteri, dar se pare că e total invers! Ea e un copil obişnuit născut într-o familie de vrăjitori, cât de naşpa poate fi asta?