sâmbătă, 14 iulie 2012

House of Shadows - prezentare :)

Asa cum am promis zilele trecute,am revenit cu prezentarile cartilor pe care le-am primit recent pentru recenzie,dar o sa le luam pe rand,prima pe care o avem,este House of Shadows,scrisa de Rachel Neumeier.Coperta mi-a atras total atentia,iar cand am deschis cartea,wow,surprise,o harta a acelui loc unde se petrece toata aceasta actiune.Desi am citit doar cateva pagini,povestea e destul de interesanta,un tata care avea 8 fiice,suna a povesti de adormit copiii,nuu ? :)) eh,nu e chiar asa !!!




House of Shadows
-Rachel Neumeier-
-352 pagini-
Data publicare : 10 iulie 2012
Orfane,8 surori sunt nevoite sa se descurce de unele singure.Din cele 8,doar 2 se remarca mai mult,Karah si  Nemienne.

Dulcea Karah,este cea a carei viitor la Casa Florilor pare a fi sigur.Ea ar putea trai in "puf" toata viata,daca este de acord sa le faca jocul. 

Nemienne,sora nu prea draguta,are mai putine alegeri de facut.Lasata fara nici o alternativa,ea accepta oferta unui mag misterios pentru a o initia in tainele magiei.Intelegerea dintre cei doi inseamna un adapost,si in primul rand supravietuire,dar poate Nemienne sa aiba incredere in el ?

Odata cu sosirea unui poet/cantaret strain in linistitul orasel, secrete periculoase ies la iveala,si ambele surori se gasesc in mijlocul unei situatii care nu le ameninta doar noile vieti , dar si distrugerea regatului lor.

Ook,descrierea pare putin ciudata,din cate am citit eu pana acum,este vorba despre 8 surori,a caror tata moare,iar ele sunt lasate sa se descurce singure cu afacerea familiei.Cele 8 surori decid sa-si salveze afacerea prin vanzarea uneia dintre ele,iar aceea va fi Karah :)),ea va fi vanduta unei "Case a Florilor",un loc unde fetele tinere sunt crescute si invatate a deveni cele mai bune sotii.Cartea cuprinde aventura,magie si dragoni!Eu o sa-i dau o sansa,sa vad ce "poate" cartea aceasta.Momentan am inceput sa citesc mai multe carti o data,sii nu stiu de care sa ma tin.Sfaturi ?Am incepute asa :

Darkness Breaks - am ajuns la pag 110
Witchstruck - am ajuns la pag 115
Elemental - am ajuns la pag 40
House of Shadows - am ajuns la pag 10 :))

Deeci am nevoie de un sfat...voi cu care ati incepeee ? :)


5 comentarii:

Sabryy spunea...

Off Doamne, ce draguta e cartea :x

Eu zic sa le termini intai pe primele 2. Si dupa Elemental, iar apoi House of Shadows.

Ia-le pe rand, caci altfel nu reusesti!! :))

Ştefana Alexandra spunea...

Momentan din descriere şi ce ai spus tu cartea nu mă impresionează, deşi coperta arată genial. Adică Karah este vândută şi sora ei devine o vrăjitoare, nu pare interesnat la prima vedere, sunt mult mai multe cărţi care au impresionat din prima.

cassady spunea...

cu witchdtruck :) imi place titlul

-D- spunea...

Te sfatuiesc sa termini cele doua carti la care ai un "avans" destul de mare in pagini si dupa incet le termini si pe urmatoarele:x

emy spunea...

Felicitari pentru carti !Te rog, Scuza-mi inactivitatea. :)