marți, 24 iulie 2012

Darkness Breaks - recenzie :)

Deci am mai reusit sa termin inca o carte din acelea 3 sau 4 pe care le-am inceput simultan .Nu m-am lasat pana nu am terminat Darkness Breaks,eram pe la jumatate,iar astazi am citit si restul.
Ah,in caz ca nu stiti,pai Darkness Breaks,este volumul 2 din seria Darkness Falls,scrisa de Jessica Sorensen.Puteti gasi recenzia primului volum - aici - !
Aveti recenzia mai jos.Enjoy ^_^ 



Darkness Breaks
-Jessica Sorensen-
-298 pagini-
Data publicare : 4 iunie 2012
Deci volumul 2,este cu siguranta mai bun decat primul.Adica personajele sunt mai bine "scoase" in evidenta,fata de primul volum cand se punea accentul doar pe Kayla - personajul principal al cartii.

Prima carte se termina cu decizia lui Kayla de a sta alaturi de Day Takers,adica alaturi de Sylas,fratele lui Aiden.Asta e un cerc vicios daca ii pot spune asa -Kayla-Aiden-Sylas,hmm,tocmai pentru ca cei doi frati o iubesc pe Kayla,si ea "umbla" cam cu amandoi,adica cum naiba se saruta cu Aiden si dupa 10 minute incepe sa se sarute cu Sylas,pentru ca se suparase el...Kayla nu prea stie pe cine sa aleaga.Mi s-a parut ciudata chestia asta,adica really alege pe unul si gata !?

In fine...Kayla incepe sa isi aminteasca noi lucruri,despre un loc numit Cell 7,locul unde a inceput totul,locul unde a fost creat acest virus care a transformat lumea in vampiri.Impreuna cu Sylas,Aiden,Maci si altii,trec prin fel si fel de evenimente in incercarea lor de a afla un raspuns.Ca si in prima carte,avem bataile specifice cu vampirii,dar acum Kayla nu mai are "puterile" specifice din primul volum,acum a devenit om,dar nici transformarea asta nu o sa dureze mult,pentru ca o asteapta o alta transformare,una care o va face invincibila.Dupa ce gasesc o harta cu acel loc Cell 7,ea impreuna cu Sylas pornesc catre ceea ce cred ca inseamna "salvarea" populatiei,dar lucrurile se precipita,si devin si mai incurcate decat erau pana acum.

Memoriile lui Kayla incep sa iasa la iveala,iar povestea va continua cu ultimul volum,numit - Darkness Fades,unde vom afla daca ea va gasi in sfarsit leacul pentru a lupta impotriva vampirilor.

Cum am zis si mai sus,volumul 2 e mai interesant,avem si bataile specifice cu vampirii la care se adauga si povestea asta de iubire ciudata.Este mai incitanta acum povestea,mai multa actiune,mai mult suspans,Kayla se "transforma",lucrurile se schimba radical.Mie unul mi-a placut mult aceasta carte,si nota pe care o merita este 4/5,acum astept sa apara si volumul 3,sa vad ce are de oferit.Voua cum vi se pare aceasta serie ? :)






8 comentarii:

Diamond Goddess a.k.a. Smooth Cash spunea...

Mi-am promis că nu mai citesc descrieri ale cărţilor în engleză, pentru că încep să le plac pe majoritatea şi mă enervez că n-au apărut la noi ;)) Uneori vreau să fac meditaţii la engleză numai ca să pot citi Bloodlines fără să răsfoiesc dicţionarul de trei ori pe minut. Soartă crudă! x.x

Clau spunea...

uhh,engleza asta x.x

Sabryy spunea...

trebuie neaparat sa fac rost de serie! ( numai gura de mine ).

Sabryy spunea...

apropo, cate carti are seria?

si ce carti mai citesti acum? ( btw, cred ca e obositor sa citesti 4 povesti in acelasi timp...in engleza! )

Clau spunea...

seria are 3 carti :D,acum am inceput Vestige <3

Ana Naghi spunea...

ete na,ce engleza!in romana,dom'le!

Unknown spunea...

Cunosc cartea dar nu am citit-o pentru ca nu am putut face rost de ea :(. Descrierea ei mi se pare superba si sper sa ajung sa o citesc. Cred ca e geniala <3

Ştefana Alexandra spunea...

So tipa se încurcă cu doi tipi odată? Care sunt fraţi? A ce sună asta? Vd cu siguranţă! Bine, elena nu e chiar aşa, să se sărute cu amândoi în câteva minute...
So ea şi băieţii luptă împotriva unor vampiri, sună destul de bine:-? Carea pare ok, aş vrea să citesc trilogia...