marți, 10 iulie 2012

Cele 50 de vicii ale domnului Grey - va fi ecranizata :)

Whoau,deci din cate am auzit cartea aceasta a facut furori peste tot,sper sa o citesc si eu curand.Sii am aflat acum cateva minute ca va fi ecranizata,cat de tare poate fi lucrul acesta,nope ? :) 


Romanul "Cele 50 de vicii ale domnului Grey", scris de E.L. James va fi ecranizat de Michael De Luca şi Dana Brunetti, echipa care a produs şi filmul nominalizat la premiile Oscar, "Reţeaua socială".



"În esenţă, «Cele 50 de vicii ale domnului Grey» e o poveste de dragoste complexă, ce are nevoie de o minte delicată şi sofisticată, care să o adapteze la marele ecran. Recomandările lui Mike şi Dana (Michael De Luca şi Dana Brunetti – n.r.) arată foarte clar că avem nevoie de parteneri creativi şi suntem bucuroşi să îi avem pe cei doi în echipă", a spus reprezentanta Universal, Dana Langley.
Printre numele vechiculate pentru rolul lui Grey se află Ian Somerhalder, Henry Cavill, Ryan Gosling, Michael Fassbender şi Channing Tatum. Totuşi, autoarea romanului a declarat că încă nu este niciun actor confirmat oficial şi că nu va fi organizat un casting prea curând.
"Cele 50 vicii ale domnului Grey" s-a vândut în peste 31 de milioane de copii, a depăşit, din punct de vedere al vânzărilor, "Codul lui DaVinci" şi încă se vinde ca pe bandă rulantă.


sursa : evz.ro / toofab.com

10 comentarii:

Deathnote spunea...

Am citit-o, insa trebuie sa le citesc si pe celelalte doua... Neaparat :D Abia astept filmul, chiar daca trebuie sa mai astept cativa ani :)))

LoStInDr3aMs spunea...

eu am citit toata seria...abia astept filmul desi cred ca mai avem de asteptat!

Ana Naghi spunea...

e nebunie cu cartea asta si inca alte cateva!eu am avut ceva pb si nu am mai cumparat de ceva vreme o carte,dar si cand imi revin...

-D- spunea...

Eu nu am citit.o dar vreau sa o am si eu, in biblioteca.

Darkflayer spunea...

cartea chiar mi-a atras atentia

Gavriloi Adina spunea...

Super veste,dar sunt curioasa sa vad diferentele dintre carte si film.

black angel spunea...

SUPERB....abia astept sa apara:P

Ştefana Alexandra spunea...

Am auzit că va fi ecranizată, sper să fie ceva interesant, adică să nu taie foarte mult şi să modifice de nu-ţi dai seama ce legătură e între carte şi film

-D- spunea...

Merita sa citesti si cartea si sa vezi filmul parerea mea.Mereu o sa existe o diferenta intre un film si o carte se vor adauga anumite "scene" in plus sau se vor scoate

Apy spunea...

Pare interesanta, adica isi merita ecranizarea :))