joi, 12 iulie 2012

Campanie de publicare :)

Hello,de astazi m-am alaturat si eu campaniei de publicare a cartii Rae of Hope,organizata de 
Crisa - Mistress Kat :*  Aveti mai jos o scurta descriere a cartii si am postat in partea dreapta poll-ul prin care puteti vota daca sunteti de acord cu publicarea acestei carti si la noi in tara.
De asemenea puteti gasi interviul luat de Crisa autoarei W.J.May aici - interviu .
Daca doriti sa contribuiti si voi la campania de publicare va invit sa lasati un comentariu aici sau pe blogul Mistress Cat,blog pe care in acest moment se desfasoara si un concurs pe aceasta tema,unde puteti castiga diverse swaguri.Aveti linkul aici :)



Rae of Hope
-W.J.May-
Paperback : 248 pagini
Data aparitie : 14 noiembrie 2011


Cat de mult trebuie sa cauti in arborele genealogic al unei familii pentru a gasi adevarul ? 

Rae Kerrigan,o adolescenta de 15 ani nu si-a pus niciodata intrebari cu privire la istoria familiei sale.Asta pana cand accepta o bursa scolara la internatul Guilder din Londra.Gulider este o scoala respectata,exclusivista.Rae nu are nici o idee cu privire la ceea ce va urma,trecutul familiei sale se va intoarce sa o bantuie.Afla ca face parte dintr-un grup de persoane care au fost marcate cu un tatuaj specific la varsta de 16 ani,tatuaj care le permite sa aiba puteri supranaturale.Fiecare are un tatuaj unic care reprezinta puterea pe care o detine.Ambii parinti a lui Rae au fost "marcati",desi ea nu a stiut niciodata acest lucru,datorita faptului ca ei au murit cand ea era inca un copil.Incercand sa descopere noi lucruri despre trecutul familiei sale,Rae trebuie sa decida daca mai exista vreo raza de speranta in ceea ce o priveste :)
Sii mai e inca o campanie de publicare la care m-am alaturat,campania celor de pe blogul Carti cu Colti,este vorba de seria The Premonition,puteti gasi mai multe detalii despre cartiledin serie accesand blogul lor :) Aveti si descrierea aici :
Si puteti vota in partea dreapta daca vreti sa fie publicata si la noi :)



The Premonition Series
-Amy A. Bartol
Carti aparute : 3
Data aparitie vol 1 : 8 august 2011


Numele meu este Evie Claremont si asta ar fi trebuit sa fie crearea mea -- primul meu an de la colegiu. Am sperat ca odata ce voi ajunge in campusul universitatii Crestwood, cosmarul pe care il tot am se va risipi. Nu s-a risipit.

Sunt eu o neexperimentata fata de 17 ani, dar sunt linistita... inteleapta. Insa de cand l-am cunoscut pe studentul din anul 2 Reed Wellington, nimic nu mai are sens. De fiecare data cand e aproape, simt o atractie catre el -- un fel de forta magnetica care ma trage spre el. Stiu ce ganditi... asta suna destul de minunat. Mda, ar fi -- daca m-ar placea, insa Reed se poarta de parca as fi cel mai rau lucru care i s-a intamplat universitatii Crestwood... sau lui. Dar, fiti atenti, pentru un anume motiv, de fiecare data cand ma intorc el este acolo, bagandu-se in viata mea.
Care e secretul pe care il ascunde de mine? Sper ca e orice altceva in afara de ce ma astept: ca el nu e chiar normal... si nici eu. Asa ca poate Crestwood nu va fi crearea mea, dar ar putea fi spargerea mea. Am fost lasata sa ma intreb daca viitorul intunecat pe care visul meu il prevesteste e... inevitabil.

7 comentarii:

cassady spunea...

Amandoua cartile mi se par interesante as vrea sa le citesc

Sabryy spunea...

sper sa reuseasca :x

black angel spunea...

Cum spuna Sabryy...sper sa reuseasca:)

-D- spunea...

Sper sa fie cu noroc si sa reusiti sa promovati ambele carti asa de bine incat sa fie aduse si la noi intr.un timp cat mai scurt!:x

Ştefana Alexandra spunea...

Sper să se publice şi la noi în ţară şiii m-ar interesa să particip şi eu la campania de publicare a cărţii Rae of hope, doiar că voi avea nevoie de ceva mai mutle detalii despre ce s-a făcut până cum la această campanie.

-D- spunea...

Sigur vor fii publicate si la noi, pentru ca se vor descurca minunat:> in aceste campanii

Ştefana Alexandra spunea...

Nu se ştie niciodată:))