luni, 30 iulie 2012

Blink Once - recenzie :)

S-a dus si saptamana asta si chiar nu stiu cum a zburat timpul asa de repede...mai e putin si suntem in august,something's happening ...Azi am fost sa votez si eu,doar nu era sa stau acasa,nuu ?:) 
Aseara am terminat de citit cartea Blink Once,pentru care nu am decat cuvinte de lauda.Cylin Busby este o autoare incredibila.Thanks Cylin for this book <3.Ca sa nu va mai tin pe jar,aveti recenzia mai jos.
Ah si de azi am inceput sa citesc Vestige,am ajuns la pagina 75 fara sa-mi dau seama,cartea asta e wow ! 

Blink Once
-Cylin Busby-
-288 pagini-
Data publicare : 4 septembrie 2012
Inca o carte care nu se incadreaza in genul fantasy-YA,Blink Once este o poveste de viata,sa-i spunem un thriller.Cartea asta chiar are subiect de film.Pot sa marturisesc ca am plans cand am terminat de citit cartea ? daa,mi-au dat cateva lacrimi la final pentru ca se intampla neprevazutul...si damn,mi-a parut atat de rau,m-a cuprins starea aia de tristete...hell yeah :(

Ok.Povestea il are in prin plan pe West,un tanar de 17 ani care ramane paralizat in urma unui accident cu bicicleta.Este internat intr-un spital unde o "intalneste" pe Olivia,o fosta balerina,care se pare ca este singura care il intelege si il ajuta sa descopere ce s-a intamplat.De ce se afla in spital ? De ce nu se poate misca ?

West incepe sa aiba vise ciudate despre un pacient care se pare ca a fost internat inainte in camera lui.Olivia incearca sa il ajute,sa descopere cauza acestor cosmaruri,iar relatia dintre cei doi devine din ce in ce mai stransa,ajungand pana la iubire,care se pare ca este reciproca.Zilele trec pana cand se iveste o sansa,exista o operatie care il poate salva pe West,dar acest lucru vine si cu riscuri...Cartea te cam baga in ceata,cum sa spun eu,adica lucurile nu sunt deloc asa cum par la prima vedere...hmm trebuie sa o cititi ca sa va dati seama,nu pot sa spun mai mult de atat,as strica tot misterul.

Poate va intrebati si voi de ce se numeste Blink Once?Pai acesta este modul prin care Olivia comunica cu West,el raspunde cu DA atunci cand clipeste o data,iar pentru NU clipeste de doua ori.Awesomeee <3.Coperta este si ea incredibila,este o parte din misterul ala de care vorbeam mai sus ^.^
Cu siguranta cartea aceasta si-a pus amprenta asupra mea,m-a facut sa imi dau seama cum viata se poate schimba intr-un moment,intr-o clipire.Te trezesti pe un pat in spital si nu ai idee cum naiba ai ajuns acolo,si esti singur :(...Nota 5+ !!!

10 comentarii:

emy spunea...

Super :) abia astept sa o citesc si eu

Ana Naghi spunea...

numa' carti bune

Diamond Goddess a.k.a. Smooth Cash spunea...

Asta chiar trebuie să fie o carte bună :) Uhm, eu am plâns şi când a murit şoricelul din The Green Mile, ce să mai zic de un final cu adevărat trist?

natașa spunea...

Pare foarte interesanta. Pff... numai carti bune pe la voi!

Poupette spunea...

M-ai facut extrem de curioasa cu aceasta recenzie! Pare genul meu de carte :)

Emilian S spunea...

Trebuie sa aflu mai multe despre aceasta carte ! Este la vreo editura de-a noastra in asteptare de a fi editata ? Sunt multe carti bune care ar putea fi publicate, dar este destul de greu cu atatea carti care apar.

Clau spunea...

momentan nu este in curs de aparitie la noi in tara,probabil daca o sa creasca interesul asupra acestei carti,poate o vor publica si editurile de la noi :)

Emilian S spunea...

Sper sa intre in atentia vreunei edituri cat mai curand si sa o citim si noi in limba romana.

Clau spunea...

sa speram <3

Ştefana Alexandra spunea...

Nu e fantasy? Mă aşteptam să fie la cum arată coperta, e foarte inteesant, a trecut ceva timp de când nu am mai descoperit multe cărţi de genul acesta care să şi impresioneze.
Adică el nu poate nici să vorbească? Ce aiurea!