luni, 25 iunie 2012

Prezentare Origin :)

 Huh,pot sa rasuflu usurat pentru moment,am scapat si de proba audio si scrisa la engleza,mai am miercuri proba orala,nici un stres :) Voi ce mai ziceti ? :) Eu vreau sa scap odata de bacul asta si sa ma bucur de vacanta cu adevarattt,dar mai am nitel,peste 2 saptamani gata ! 
Ok,ok,gata cu vorba,am gasit o noua carte supperba :) va las cu descrierea ei,si astept opiniile voastre despre ea.Ah si era sa uit...ce ziceti de un concurs ? de data aceasta cu carti reale,nu e.book...sau mai stiu eu ce ? eh pentru asta am nevoie sa va anuntati prietenii,rudele de blogul meu,in momentul in care am 50 de membrii incepe concursul :) Suna bine ???


Origin - Jessica Khoury
Data aparitie : 4 septembrie 2012
Hardcover : 372 pagini



Pia a crescut intr-un laborator secret ascuns in padurea tropicala din Amazon.A fost crescuta de o echipa de oameni de stiinta care au creat-o ca pe o rasa nemuritoare.



Dar in noaptea cand implineste 17 ani,Pia descopera o gaura in gardul electric care inconjoara laboratorul si se furiseaza pentru prima data in viata ei afara din complex.



Libera in jungla,Pia il intalneste pe Eio,un baiat dintr-un sat apropiat.Impreuna cei doi incep o cursa contra-conometru  pentru a descoperi adevarul despre originea lui Pia - un adevar care prezinta consecinte mortale ,care le vor schimba vietile celor doi pentru totdeauna.

Origin este o carte povestita in cel mai frumos mod posibil noi modalitati de a privi la o dorinta veche de cand lumea : dorinta de a trai vesnic,fara sa conteze ceea ce va urma.Cartea imbina misterul si conspiratia din jungla cu o dragoste "trezita" din senin. 


10 comentarii:

Sabryy spunea...

eu ma bucur din plin de vacanta...bafta la bac! :x
cartea a aparut in Romania? pare interesanta. insa seamana (periculos de mult) cu Eve. Sper sa nu.

Clau spunea...

mersi :X ,nuu,cartea inca nu a aparut in Romania,apare pe 4 septembrie in US :) deci ramane de vazut daca va aparea si la noi...

Ana Naghi spunea...

cartea pare interesanta,dar la noi cred ca apare la anu'(sper ca nu si la multi ani)
bafta la bac!

Ştefana Alexandra spunea...

Încă puţin şi termini cu BAC-ul, dar te-ai gândit la ce facultate mergi?
Cartea pare interesantă, adică am înţeles de ce se numeşte aşa, fata vrea să descopere de unde vine, iar asta va fi destul de greu din moment ce ea e un fel de proiect... adică a fost creată să fie nemuritoare şi cumva a reuşit să scape , ceea ce e bine pentru ea, dar cine ştie cum vor fi afectaţi cei din jurul ei... Poate va apărea şi la noi, deşi probabil peste vreun an doi, dacă abia pe 4 septembrie apare în US.

Clau spunea...

hmm,inca nu m.am gandit :) daca iau bacul,probabil facultatea o sa o aleg atunci,una care sa fie pe placul meu :>

-D- spunea...

Imediat vor fi si 50! si 100 si 200!:)
Mrrrr

Clau spunea...

mai taie din ele :)) nuuu,nuu ...mrrr :X

-D- spunea...

Aici nu se taie:)) cand vine vorba de membri nahhh:)

black angel spunea...

Cartea pare foarte interesanta:)
Mult succes la bac:P

Unknown spunea...

Si mie imi pare interesanta. Ideea este draguta si promite mult. Cred ca daca va aparea si la noi in tara va avea succes.