marți, 26 iunie 2012

Music :)

A venit si seara,si hmm,am chef de ascultat niste muzica,in seara asta sunt pe muzica lenta :)) uuu :> Am sa postez si pentru voi cateva melodii pe care le ascult eu acum,chiar in momentul acesta,eh nu toate in acelasi timp,va imaginati :) : Melodia voastra preferata care este ? :) ce gen de muzica ascultati ? Eu in ultimul timp mai mult rock,oh daa :> dar si muzica autohtona,si nuu,nuu ascult manele :)) daca melodia e pe placul meu,pai atunci gata,asta ascult,de multe ori am niste versuri in cap pe care nu mi le pot scoate,si nu imi aduc aminte cine canta melodia respectiva,bine ca exista Google !!!



Ok,ok,melodia aceasta are legatura cu postarea de azi despre vise :) !!Eh cam atat ! Noapte buna ! <3




13 comentarii:

-D- spunea...

Stiu ultima melodie :>
Iesi din starea asta:)), nu dai bine la "camera", Noapte buna?!? -serios?
De acum incepe party-urile!:)))HA

Clau spunea...

uu,stii ultima melodie,deci am un deja-vu exact acum cand am scris chestia asta :)) looool nu pot sa cred,...si da Noapte buna :)) adica ultimul post pe ziua de azi :>

Ştefana Alexandra spunea...

Foarte drăguţe melodiile, mai ales ultima. Sincer şi eu ascult cam orice(nu manele, dar na alea nu intră în categoria muzică pentru mine:)) ), deşi încerc să mă feresc de melodiile super mediatizate, cum e melodia aia aiurea cântată de Michael Telo. În general ascult soft rock sau blues.
Bine că e ultimul post pe ziua de azi, adică nu noapte bună noapte bună, e vaccanţă, cine doarme la ora 11? :)) (Acum aproape 12) Cluburile abia se deschis :))

-D- spunea...

Clau e gaina:x:)) el doarme la 11

Clau spunea...

euu vara nu dorm :)) si nu vreau sa mai aud melodia aia in viata mea...auzi nosa :)) acu a aparut ala cu gustavo lima =)) mooor

Ştefana Alexandra spunea...

@-D-: =)) La 11 nici găinile nu dorm vara ;))
@Claudiu: :)) Lumea nu mai ştie ce e aia muzică bună:)) Stai că la mine în clasă se ştia foarte bine şi dansul b-) Ce ştim noi ce e tare, noi stăm cu nasu în cărţi toată ziua (aşa îmi spuneau uneori ;)) )

Ana Naghi spunea...

nu am un gen preferat,sa imi placa mie cum suna si sa fie in ton cu starea mea

Clau spunea...

mersi Niahara,o sa particip si eu :*

black angel spunea...

Sincer...eu parca as avea vreo 50-60 de ani:))
Nu imi prea plac melodiile din zilele noastre,adica BUF BUF BUF si un singur vers chinuit la nesfarsit...
Prefer oricand:Michael Bolton,Milli Vanilli,Tanita Tikaram(Twist in my sobriety,incercati)Toni Brexton,Richard Marx;)
Si bineinteles iubesc: Bon Jovi, Simple Plan, Savage Garden, Nickelback ,Maroon 5, Lady Antebellun si multi altii....

Unknown spunea...

Stiu prima melodie. A fost si pe coloana sonora de la TVD si stiu ca am plans in hohote. Pur si simplu ador melodia aceea.

Unknown spunea...

Melodiile sunt frumoase si ma bucur sa mai vad si pe altcineva care mai asculta muzica din asta . Se pare ca toata lumea e innebunita dupa A si eu te pego , Balada Boa si alte ciudatenii . N-am nicio problema cu cine asculta melodiile astea , dar au devenit prea comune , nu crezi? Ascult si rock , dar in ultimul timp nu chiar asa de des. Si ,evident nu ascult orice , dar zilele astea se pare ca am ceva cu Rihanna - Where have you been. Ascult melodia asta in continuu......

Sabryy spunea...

frumoase melodiile :) mie imi place mai ales Skinny Love :x

Deathnote spunea...

Skinny Love e perfecta! ^^ O ador pe Birdy!