duminică, 24 iunie 2012

Leapsa :)

Hey,hey e duminica,si finally e mai racoare,eu cel putin m-am saturat de caldura exagerata din zilele acestea.Furtuna de aseara foarte taree,fulgere,tunete si ploaia aia care m-a prins pe afara,awesooomee <3.
Paii am primit de la Crisa :* - Mistress Kat o leapsa care ar trebui sa ii ajute pe cei care vor sa isi faca un blog.Cum si eu sunt din nou la inceput cu acest blog,pai cred ca vor fi niste raspunsuri interesante !

1.Nu am nici un membru,ce fac ? 

Hmm,putina reclama pentru inceput nu strica,apoi daca aud cativa de blogul tau,exista posibilitate ca ei sa spuna la randul lor si altor persoane de blogul tau,si in felul acesta blogul incepe sa fie cunoscut,si desigur o sa ai si membrii destui.

2.Cum obtin un sponsor ?

Cum ? pai in primul rand lasa blogul sa "creasca" putin,si apoi te poti gandi si la un sponsor.Singura modalitate,e sa le trimiti un email in care le prezinti blogul tau,cine esti si daca se poate realiza un acord de parteneriat intre editura respectiva si blogul tau.

3.Nw l@s@ n1mn Koment@rii.

Haha,daca scrii asa , fi sigur ca nimeni nu o sa lase comentarii.Pai ca sa lase lumea comentarii,trebuie sa faci postari de calitate.


4.Cum fac un concurs ?

Usor,cum altfel,obtii carti de la autori,sau de la sponsori,sii in caz ca te tine "bugetul" poti sa dai si carti cumparate de tine,apoi lucurile se leaga,oamenii vad concurs,se inscriu,rezulta trafic pe blogul tau,mai multi membrii - deci foarte bine pentru tine :>

5.Ce-mi iese mie din toata chestia asta cu blogul?

Daca te astepti sa iti iasa ceva,mai bine las-o balta.Nu vei obtine nimic de gen profit material,mai stiu eu ce.Aici este vorba de sentimentul pe care il ai atunci cand observi ca blogul tau este urmarit,ca oamenii iti citesc postarile,isi dau cu parerea despre recenziile pe care le pui.In primul rand blogul e un mijloc prin care iti faci noi prieteni :)


9 comentarii:

-D- spunea...

0 s@ Scr!u @sA d3 @cum:))
Glumesc.Ma bucur ca ai preluat si tu leapsa pentru ca se raspandeste foarte repede pe toate blogusoarele, si eram super curioasa si de raspunsurile tale[mrrr]
Te -tzuc-, fara -cius- azi :))

Clau spunea...

oh d@@@ :)) :*

Ştefana Alexandra spunea...

Am observat că mulţi dintre blogări au completat leapşa, mă bucur să observ că toţi vor să împărtăşească din experienţa lor şi să-i ajute şi pe alţii să crească.
Ştiu cât uram eu chestiile alea cu k în loc de c sau @ în loc de a, mă zâriau pe creier nu alta :))
Chiar cât de greu ţi-a fost ţie cu primul blog? :-? Adică cam cât a durat până ai obţinut o sponsorizare şi ai avut ceva urmăritori.

-D- spunea...

@Alexandra
Cheia succesului in a primi sponsorizari si a avea trafic este:
Postari bune!:) plus carisma si atentia de a raspunde la fiecare comentariu in parte, la intrebari si de a mentine un continuu dialog cu vizitatori tai:)
Pot dura lunii intregi pana obtii o sponsorizare daca nu te incadrezi in cerintele lor" aspect dragut, postari bune, sa colcaie blogul de vizitatori".. dar daca muncesti si iti doresti cu adevarat sponsorizarea poate veni si intr.o luna maxim

Clau spunea...

nu am fost de la inceput cu Emy pe blog,la aproximativ o luna sau doua dupa cred :-? m-am alaturat si eu blogului,si deja emy obtinuse sponsorizari :) deci nu prea stiu,acum sunt pe cont propriu,deci urmeaza sa vad cum este :D

black angel spunea...

Mult succes in obtinerea de sponsorizari;)

Clau spunea...

multumesc :*

Ştefana Alexandra spunea...

Deci e pima oară când eşti pe cont prorpiu? Nu ştiu m-am gândit că poate ai mai avut vreun blog înainte de cel împreună cu Emy. Atunci multă baftă cu acesta ;;) Când o să aniversezi un an o să trebuiască să ne spui cum a fost ;))

Sabryy spunea...

frumoase concursuri, pacat ca nu s-a facut leapsa asta cand eram si eu printre novici :)) nu mi-ar fi stricat sfaturile astea