joi, 28 iunie 2012

Angel's Fury - Recenzie :)

Yee,prima recenzie pe noul meu blog.Am terminat de citit cartea Angel's Fury,pe care am primit-o cu mare drag de la autoarea Byrony Pearce pentru recenzie.Deci sa-i dam drumul !



Angel's Fury
Byrony Pearce
Data lansare: 1 iunie 2012 - 340 pagini


Am inceput sa visez cand sunt treaza.Imi amintesc muzica pe care nu am mai auzit-o niciodata...am toate aceste lucuri in cap.Dar uit lucruri din propria mea viata.Simt ca pierd controlul asupra mea.Un inger cazut umbla pe pamant pentru a aduce distrugerea,eliminarea rasei umane,tranformand iubirea in ura,iertarea in vina,si speranta in deznadejde.De fiecare data cand Cassie incearca sa doarma,este invaluita de vizuni ale mortii : o tanara fata Zillah ,o victima a Holocaustului.In disperare Cassie este trimisa la tratament.Acolo intalneste altii ca ea.Visele devin cosmaruri - apoi realitate...

Recenzie :)
Cartea aceasta mi-a placut foarte mult.Desi ma asteptam sa citesc despre ingeri inca din inceputul cartii,eh,lucrurile nu au stat chiar asa ! :)
Personajul principal al cartii noastre,o adolescenta pe nume Cassie,se confrunta cu o mare problema,in fiecare noapte are cosmaruri ingrozitoare,care ii fac viata imposibila,atat la scoala,cat si acasa.Intr-un final parintii ei gasesc un doctor,un spital specializat pe tratarea persoanelor cu aceste probleme.
Ajunsa acolo Cassie intalneste alti tineri,care au si ei aceeasi problema ca si ea,aceleasi cosmaruri ingrozitoare.Cu timpul se dovedeste ca aceste cosmaruri sunt rezultatul unei reincarnarii,intrupari a unor oameni din al 2-lea Razboi Mondial,in trupurile acestor adolescenti.Toti viseaza intamplari din acea perioada,stiu sa vorbeasca limba germana,sii au anumite abilitati incredibile.
De-a lungul cartii sunt o groaza de secvente despre Zillah,fata care este reincarnata in Cassie,sau cel putin asa crede ea :> Acum personajele,pai gasim pe doamna Doctor,tipul numit Seth,care devine cel mai bun prieten a lui Cassie,apoi este Pandra,fata ciudata,care nu se intelege bine cu nimeni,Max,Lizzie si Lennie - un baietel de doar 10 ani,care are si el aceleasi visuri infricosatoare.
Impreuna cu acestia,Cassie gaseste o carte,care le va raspunde la intrebarea care ii framanta de atata timp,de ce au aceste cosmaruri,de ce sunt capabili sa faca lucruri pe care nu le-au facut in viata lor,de ce tocmai ei ?? Pe la pagina 250 ghiciti de cine am dat ??? daa,exact intr-un final a aparut si mult asteptatul inger,ghiciti cine este,ia sa va vad ? :)) a fost cea mai tare parte din carteee !!!
Concluzia : Angel's Fury a fost pur si simplu superba.Autoarea te tine in suspans,nu iti spune de la inceput cine este ingerul asta rau,te lasa pe tine sa il descoperi,sa te intrebi cine poate fi,astfel creeaza un pic sau mai mult mister.Cassie - este caracterizata intr-un mod interesant,ea este eroina,fata cu tarie de caracter,care se descura de minune,in aceasta situatie,si reuseste sa dupa totul la bun sfarsit.
Acum titlul,excelent, < Furia Ingerului > dupa multe pagini citite am inteles de unde vine aceasta furie si ce legatura are ea cu visele lui Cassie.Cartea aceasta m-a tinut "in priza" de la inceput pana la sfarsit,nu m-am lasat pana nu am terminat-o desi sunt pe ultima suta de metrii si incepe bac-ul :)) 
Nota pe care i-o acord acestei carti nu poate fi mai mica de 5/5 <3 .A fost perfectaaaa !!!

Sii,inca ceva,puteti gasi cartea in limba engleza si la noi , mai precis pe Libris.ro la pretul de 44 lei :) aveti link aici : Angel's Fury 
Voi ce ziceti despre aceasta carte ? astept opiniile voastre ! Bye ! <3


11 comentarii:

Unknown spunea...

Imi place recenzia ta. Se pare ca seriile cu ingeri capata teren. Oricum, cartea pare super si coperta arata fantastic. Felicitari pentru recenzie si te asteptam cu mai multe.

black angel spunea...

Felicitari pentru prima ta recenzie!!(pe blogul tau)
Izabela are dreptate, seriile cu ingeri devin tot mai populare ceea ce ma bucura nespus:)
Asteptam cat mai multe recenzii(nici o presiune :))

Ana Naghi spunea...

super,pare foarte interesanta!de unde ai luat-o?

Clau spunea...

pai eu am primit.o de la autoare,o gasesti pe libris.ro la 44 de lei :)

-D- spunea...

Cum trece timpu si prima recenzie . dp urmeaza si prima sponsorizare :x
Draguta cartea, eu nu cred ca sunt capabila sa citesc o carte in engleza cap coada!
Sunt o lenesa desavarsita:))

Clau spunea...

eh si cu tine :))

Ştefana Alexandra spunea...

Claudiu eşti o persoană oribilă! Măcar puteai să spui cine era îngerul! :)) cum să-mi dau eu seama dacă nici măcar nu cunosc prea bine personajele, doar din cuvintele tale! Aş avea o vagă bănuială despre cine ar putea fi, dar poate o să pun mâna pe carte să văd cum stau de fapt lucrurile. E foarte tare că nu se spune cine e îngerul decât abia prin pagina 250 şi copii aceia sunt nişte reîncarnări ale unor persoane de ep timpul celui de-al doilea război mondial, tare :>
Felicitări pt prima ta recenzie pe blog!>:D<

Clau spunea...

ingerul este.... :)) nu va spun

Ştefana Alexandra spunea...

Ce persoană groaznică eşti :)) dar o să citesc şi eu cartea şi o să aflu. :>

Sabryy spunea...

Frumoasa recenzia :)

Ieii, daca se poate comanda in Romania e biine :D Totusi intai vreau sa experimentez pe o carte, sa vad daca pot citi in engleza :)

LoStInDr3aMs spunea...

imi place mult recenzia...chiar m-ai facut curioasa,asa ca acum o adaug pe lista "MUST READ"...problema este ca mai sunt un trilion de carti inaintea ei,dar imi fac eu timp:X