luni, 13 august 2012

La cinema #2 + today... :)

Hei,eu tocmai m-am trezit acum cateva minute :) (21:00) ! Astazi am avut o zi cam aglomerata,m-am trezit la 7 sa ma duc la meditatie iar apoi cand am venit acasa am vrut sa dorm si eu nitel,da' de unde,trebuie sa renoveze vecinii apartamentul,ce naiba...deci nici un pic de somn.Dupa aceea,am fost cu sora mea pe la niste prietene sa facem clatite - yay - :) au iesit delicioase,desigur eu doar am mancat :)) - nu ma pricep la facut clatite x.x
Sii am ajuns acasa pe la 6,eh cam de atunci eu dooorm,dar acum m-am trezit siiii continuam cu rubrica 
La cinema.Pai astazi va prezint un film care a aparut recent si la noi,iar al 2-lea este un film pe care l-am vazut ieri si a fost geniaaaal <3,de mult timp nu mai vazusem o comedie asa buna :) ! - recenzie la film-oh daa :))
--------------------------------------


-TED-

La cinema din 20 iulie 
Seth MacFarlane, omul din spatele serialului Family Guy, te şochează cu umorul său ireverenţios pe marele ecran: scenarist, regizor şi actor (el este vocea personajului titular), MacFarlane spune povestea lui John Bennett (Mark Wahlberg), un bărbat care vrea cu tot dinandinsul să scape de... ursuleţul lui de pluş, Ted, adus la viaţă de o dorinţă pusă în copilărie. Ajuns la maturitate, John visează la o viaţă normală alături de frumoasa Lori (Mila Kunis), doar că Ted se dovedeşte a fi un obstacol greu de depăşit.

Filmul asta mi se pare prea tare,cred ca este foarte amuzant!Uitati si trailerul aici! Vad ca are nota 8.2 pe cinemagia si 7.7 pe imdb,deci note mari <3.Din distributie pot sa o remarc si eu pe Mila Kunis,care btw este o actrita superba,am vazut cateva filme cu ea si a jucat excelent !

------------------------------------
-The Sitter-
Data aparitie : 2011
Un student suspendat în cadrul facultăţii în care studiază este convins după îndelungi tratative să aibă grijă de nişte copii din vecini. Deşi crede că se va ridica la înălţimea provocării, eroul îşi va da seama foarte curând că nu este deloc echipat cu cele necesare pentru a înfrunta micii monştri!
Ce este mai sus este toata descrierea filmului :)),dar va povestesc eu asa pe scurt despre ce este vorba.Pai tipul acesta Noah,este nevoit sa stea cu cativa copii timp de o seara pentru ca mama lui sa iasa la o intalnire cu un tip pe care il cunostea mama acestor copii,si nu avea cu cine sa ii lase-intelegeti voi ! Si copiii astia sunt ciudati rau,unul este obsedat sa ia pastile pentru autocontrol,un frate vitreg mexican care confectiona bombe,sii o fata de vreo 10-12 ani careia ii placea sa mearga prin cluburi,sa danseze pe acolo..a fost geniala fetita asta.Asa...si desigur lucrurile incep sa o ia razna rau de tot,impreuna cu cei 3 copii Noah trece prin tot felul de situatii care pe mine unul m-au facut sa rad cu gura pana la urechi.Desi are doar un 6.5 din cate vad,eu ii dau 10 si daca inca nu l-ati vazut,pai ar fi momentul :) Prima recenzie la un  film,daa ! Daca v-a placut mai fac si data viitoare !
Pai astept comentarii de la voi ! Ne auzim maine :) Papa ^_^ !

5 comentarii:

emy spunea...

Am vazut Ted.Asa si asa :D Dar mi-a placut.La celalalt am vrut sa ma uit dar nu stiam daca merita XD.Cred ca ii voi da o sansa totusi.

Sabryy spunea...

Nu am vazut niciunul :P
Dar si eu am fost la cateva filme de curand: Mostenirea lui Bourne, Spiderman si The Dark Knight Rises <3

Ştefana Alexandra spunea...

Eu am în intenţie să merg să văd Ted!
Al doilea film nu-l ştiam:-?
Eu am fost recent la Spiderman:-?

Ale Criss spunea...

TED a fost super tare! :))

Only Books spunea...

Vreau si eu sa vad Ted! :)) M-ai convins.

Dee.