vineri, 17 august 2012

Interviu cu Sara Walsh + prezentare :)

Buna ! Acum 2 zile v-am spus ca am primit de la autoarea Sara Walsh cartea The Dark Light <3 ! Sii recent am primit si raspunsurile la un interviu pe care i l-am luat.Asa ca va prezint o data cu el si descrierea cartii :) 
Coperta mi se pare foarte,dar foarte tareee ! Stateam si ma holbam la ea cand am primit-o :)) Si wow are aproape 500 de pagini,deci trebuie sa termin mai repede cu Ordinary Magic si sa incep sa o citesc pe aceasta 
Sper ca si continutul sa fie la fel de bun ca si coperta ! 

The Dark Light
-Sara Walsh-
-496 pagini-
Data publicare : 28 august 2012
Mia este intre doua iubiri - intre doua lumi - in aceasta poveste de dragoste fantasy.Lumini misterioase au clipit desupra orasului Crownsville de cand Mia isi aminteste.Si din cate stie,acesta este singurul lucru interesant cu privire la orasul ei.

Asa este,pana apare Sol.Mia nu este genul care sa se indragosteasca de oricine,dar nu il poate scoate din minte pe Sol - sau acel minunat tatuaj de pe spatele lui - 
------------------------------------
...apoi dintr-o data,fratele Miei dispare,si Mia este convinsa ca Sol stie mai multe despre asta.Dar a se apropia de Sol inseamna sa reevalueze tot ceea ce credea ca este adevarat.Pentru ca Sol nu este cine credea Mia ca este cu adevarat - si nici ea...


                                                             < INTERVIU >

1.In primul rand,spune-ne ceva despre tine !
Buna, Claudiu! Iti multumesc foarte mult pentru acest interviu ! Sunt o scriitoare britanica, dar locuiesc in State si scriu de cand ma stiu. Imi place sa beau ceai, si sa ma plimb pe plaja intr-o zi rece si sa bata vantul. Si sunt stapana celui mai dulce caine din lume—un urias St.Bernard numit Rosie J 

2 . Cum ai decis sa scrii ? A fost dragoste la prima vedere ?
Scriu povesti de cand ma stiu. De asemenea am citit si o groaza de carti, si cred ca cele doua sunt in stransa legatura . Am scris multe povesti in tinerete si chiar mi-am cumparat o masina de scris,care enerva toata familia,deoarece era foarte zgomotoasa.Aveam 20 de ani cand am decis intr-un final sa incerc si sa scriu o carte.Mi-a luat cativa ani sa ajung aici ! 

3.Cum te poti descrie in 3 cuvinte ?
Optimista. Emotiva. Tocilara. 

4.Ce alt talent mai ai in afara de a scrie ?
Sunt un as la jocul de biliard. Si obisnuiam sa cant la flaut. Cantam foarte prost ! 

 5.Care e cea mai dificila parte in procesul de creatie ?
Increderea si convingerea. Scrierea unui roman este un proces lung si anevoios. Pentru mine este important sa scriu in fiecare zi, chiar daca este doar putin, si sa incerc sa ma iau dupa instincte si nu sa ma intreb cu privire la orice lucru pe care il pun pe pagina. Exista destul timp pentru asta in procesul de editare .  

6.Care este personajul tau favorit din  <The Dark Light> , de ce  ?
Sunt o gramada de personaje in The Dark Light si le iubesc pe fiecare in parte,au ceva specific.Desigur Mia si Sol au un loc special in inima mea si ador sa ii vad impreuna pe aceeasi pagina.Un personaj despre care mi-a placut la nebunie sa scriu a fost Vermillion Blue,care apare mai tarziu in poveste.Nu vreau sa dau mai multe detalii dar este un personaj foarte amuzant. 

7.Ne poti spune cate ceva despre urmatoarea carte pe care vrei sa o scrii  ?
Hmm! Intotdeauna scriu cate ceva, este greu sa ma axez doar pe un singur proiect, ai am o lista enorma cu povesti pe care vreau sa le termin.Recent am scris o poveste supernaturala foarte inspaimantatoare pe care am sa o revizuiesc cat de curand.In plus am o idee despre o poveste minunata cu privire la sfarsitul lumii – un sf.Vad multa drama,explozii si multa iubiree <3

8.A fost greu sa alegi coperta ? Dar titlul ?
Din fericire,coperta a fost creata de editor,deci nu a trebuit sa trec prin procesul anevoios de a alege ceva care sa defineasca cartea mea.Am creat titlul singura,si este in stransa legatura cu cartea.Titlurile se schimba uneori,am fost foarte fericita ca a ramas acelasi in procesul de scriere ! 

9.Ai auzit despre Romania  ? Ti-ar placea sa o vizitezi candva ?
Am auzit despre Romania ca este o tara foarte frumoasa. Mi-ar placea sa o vizitez intr-o buna zi. Fiind britanica, ador la nebunie sa vorbesc cu cititori din tarile europene.

10.Lasa un mesaj pentru cititorii blogului meu !!!
Va multumesc pentru interviu ! Mi-a facut placere sa trec pe aici si sa va cunosc pe toti. Va rog,nu fiti timizi,si spuneti “hello” daca ma vedeti pe internet.Ma puteti gasi pe twitter @SaraLeighWalsh.Specificati ca veniti din partea lui Claudiu si fiti siguri ca o sa va raspund !

   Thank you Sara for this interview !!! 

7 comentarii:

LoStInDr3aMs spunea...

un interviu grozav!!!;;)

emy spunea...

frumos interviu >:D< !

Sabryy spunea...

Si eu am primit niste chestiute de la ea, insa nu cartea.:(

Dragut interviul.:x

Only Books spunea...

Deci cartea pare geniala! <3 De-abia astept sa-ti citesc recenzia, sunt sigura ca iti va placea - la ce coperta si descriere are!

Dee.

Diamond Goddess a.k.a. Smooth Cash spunea...

(7) Sfarisitul lumii, drama si multa iubiree <3 Cat de dulce poate fi ^^
Abia astept sa citesc recenzia :X

Niahara spunea...

Foarte frumos interviul.

Clau spunea...

multumesc :)