luni, 9 iulie 2012

La cinema #2

Hey,salutare,asa cum am promis saptamana trecuta,in fiecare luni vom avea o postare specifica numita 
La cinema,deci am revenit,am pregatit pentru voi 2 filme care se vor lansa in curand si in Romania.Sunt sigur ca sunt impatimiti ai genului si pe aici,deci sa-i dam drumul :)




Premiera in Romania : 13 august 2012
Distributie : Steve Carell,Keira Knightley


Un asterioid gigantic este în drum spre Pâmânt, iar încercările de a evita dezastrul au eşuat. În acelaşi timp, căsnicia lui Dodge (interpretat de Steve Carrel, actor premiat cu un Glob de Aur), personajul principal, un vânzător de poliţe de asigurări blajin, eşuează şi ea: atunci când află că sfârşitul lumii soseşte peste fix 21 de zile, soţia lui îl părăseşte pe loc.

Dodge este un introvertit care a respectat mereu convenţiile societăţii, dar vecina sa, Penny (interpretata de Keira Knightley) este o persoană expansivă, care nu a ţinut cont niciodată de normele sociale. Cei doi se întâlnesc atunci când Penny îi aduce lui Dodge o scrisoare rătăcită de la Olivia, iubita lui din liceu şi dragostea vieţii lui.

În momentul în care o revoltă izbucneşte în clădirea în care cei doi locuiesc, aceştia decid să evadeze împreună, dar cu destinaţii diferite: Penny porneşte spre Anglia pentru a-şi petrece ultimele zile cu familia, iar Dodge pleacă în căutarea Oliviei. Călătorind împreună în maşina lui Penny, perspectivele lor asupra vieţilor lor personale, dar şi asupra lumii în care trăiesc, par să se însenineze.

  

       
                The Amazing Spider-man
                Premiera in Romania : 13 august 2012
                 Distributie : Emma Stone,Andrew Garfield
Peter Parker (interpretat de Andrew Garfield) este un licean retras, abandonat de părinţi în copilărie şi lăsat în grija unchiului Ben (interpretat de Martin Sheen) şi a mătuşii May (interpretată de Sally Field). Ca mulţi alţi tineri de vârsta lui, Peter este în căutarea propriei identităţi. În acelaşi timp, trăieşte prima sa dragoste - cu Gwen Stacy (interpretată de Emma Stone). Împreună, ei descoperă ce înseamnă iubirea şi implicarea într-o relaţie care se dovedeşte a fi plină de secrete. Descoperind o servietă misterioasă care aparţinuse tatălui său, Peter  se hotărăşte să pornească pe urmele părinţilor săi, pentru a înţelege motivele care i-au făcut să-l părăsească. Cercetările sale îl duc direct la OsCorp şi la laboratorul doctorului Curt Connors (Rhys Ifans), fostul coleg şi partener de proiect al tatălui său. Aici trebuie să înfrunte alter-ego-ul doctorului Connors, un personaj malefic numit Şopârla. Astfel, Peter e nevoit să ia nişte decizii care-i vor schimba total viaţa. Puterile sale speciale vor face din el un erou, Spider-Man. 

10 comentarii:

Adry ♥ spunea...

Abia aştept să apară The Amaizing Spider Man ♥ pe lângă faptul că e cu Emma Stone, îmi plac filmele cu Spider Man :)) ♥

O săptămână bună :*

Sabryy spunea...

Spider-man <3

Yay :x abea astept sa-l vad.

Ale Criss spunea...

Filmul cu sfarsitul lumii pare interesant :))

Ana Naghi spunea...

Spider Man,Batman si restul...nu m-au pasionat niciodata...in schimb,pare interesant primul...si ce titlu...

Stephany spunea...

Eu abia astept sa vad "Spider man" . Filmul asta pare mai bun decat celelalte ! :D

Deathnote spunea...

Primul sigur e comedie, atata timp cat il are pe Steve Carell in el :)) No more Spider Man movies!!!

-D- spunea...

Interesante.
Hai baieti si fete la CINEMA!!!

black angel spunea...

Char trebiue ca ma mai duc pe la cinema:))

Ştefana Alexandra spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Ştefana Alexandra spunea...

Nu ştiu dacă o să mă uit la Caut prieten pentru sfârşitul lumii, nu îmi sună prea bine, se anunţă cam ciudăţel pt gusturile mele.Adică tu aflii că mai ai 21 de zile şi pleci după o tip pe care nu ai văzut-o din liceu?
Dar...la The Amazing Spider-man sigur mă voi uita. Nu e la fel ca filmele anterioare... aici el e abandonat şi nu orfan aşa cum era în benzi şi în celelalte filme.