sâmbătă, 7 iulie 2012

In my mail :)

Hey,hey.E sambata,yay,am scapat de Bac :) > acum sa astept rezultatele,dar partea proasta e ca la mate am cam dat-o in bara,eh acum asta e.Acum sa vorbim despre carti,nuuu? ca de acum am tot timpul din lume sa citesc,no more schoool.yay !!! 
Saptamana aceasta am primit Darkness Breaks vol 2 :) sii ieri am primit cartea Witchstruck pentru recenzie de la autoarea Victoria Lamb :) .Deci m-am indragostit de cartea aceasta,deci uitati-va si voi cum arata coperta,pur si simplu geniala <3,si acum stau si ma holbez la coperta,deci e incredibilaaaaa.Ok,ok,vreti sa cititi si voi descrierea,pai este mai jos.Enjoy !!!




 Meg Lytton a stiut dintoteauna de darul sau puternic si intunecat.

Crescuta de matusa sa Jane,si invatata sa foloseasca magia veche,crearea de ritualuri,vraji cu diverse ierburi,sunt lucruri obisnuite de zi cu zi pentru Meg.Dar  nu a fost niciodata o perioada mai periculoasa pentru a folosi magia,cu exceptia anului 1554,cand oricine era suspectat de magie era ars pe rug.


Trimisa la palatul Woodstock pentru a fi la dispozitia lui Elizabeth,fiica lui Henric VIII,Meg descopera ca abilitatile sale sunt motivul pentru care a ajuns aici.Tanara printesa Elizabeth arde de nerabdare sa afle daca ea va fi urmatoarea regina.

Dar lucrurile nu sunt chiar asa de roz,viata lui Meg devine mai periculoasa cu fiecare zi ce trece,amenintarea este din ce in ce mai aproape si ea se expune din ce in ce mai mult in fata unui nemilos cautator  de vrajitoare numit Marcus.Sosirea la palat a unui tanar preot spaniol Alejandro de Castillo face lucrurile si mai pline de suspans,Meg se indragosteste de tanarul preot,dar orice s-ar intampla ea trebuie sa pastreze secretul...nimeni nu trebuie sa afle ce este cu adevarat,sau va sfarsi arsa pe rug.


11 comentarii:

Sabryy spunea...

bleah, s-a indragostit de un preot? :))

tare carte :x astept recenzia >:D<

LoStInDr3aMs spunea...

interesant...e oarecum mai bine decat sa se indragosteasca de un print...ar fi fost cliseu...

Unknown spunea...

Chiar ca este fenomenala coperta,iar continutul pare interesant :pP

Unknown spunea...

Pare destul de interesanta....

Ana Naghi spunea...

coperta geniala,dar despre carte vrem sa stim,sa ne spui cum e!

black angel spunea...

Intradevar....imi place coperta...dar nu prea e pe gustul meu
;)

Djkosta spunea...

Ce carti interesante, chiar imi plac

Anonim spunea...

Coperta e superba .. iar, faza cu preotul mi se pare chiar faina. E neobisnuita .. cred :D

Calin Andreea Daniela spunea...

Bafta la bac!

!Melamine spunea...

Coperta e superba :X Pare foarte intelresanta! Nu ma asteptam sa se indragosteasca de preot :x

Ştefana Alexandra spunea...

Sună foarte bine descrierea, mai ales că e vorba despre o vrăjitoare ce trăia în anii în care se obişnuia arderea lor pe rug... Cred că o să fie o lectură interesantă pentru tine. Şi ai dreptate! Coperta arată genial!