duminică, 31 martie 2013

Recenzie: Changing my warderobe-Deb Hanrahan


Hello people :D
Acum ceva timp v-am promis o recenzie la cartea Changing my warderobe a lui Deb Hanrahan si se pare ca acum e momentul sa ma tin de promisiune.
Actiunea din cartea lui Deb se petrece in zilele noastre, intr-un liceu obisnuit din America, unde se pun aceleasi probleme care se pun si la noi: cine cu cine s-a mai "cuplat", popularii in varf si ceilalti in coltul pentru mediocrii.
Linsday, personajul nostru principal, are parte de un nou inceput de scoala care ii va schimba viata pentru totdeauna. Daca in bine sau in rau o sa decideti voi dupa ce o sa cititi cartea. Personajul nostru are parte de multe schimbari in ceea ce priveste modul de gandiri dar mai ales garderoba proprie care, asa cum spune prietena ei cea mai buna, este cea care o trage in jos. Nu credeati ca o pereche de bluzi si niste tenisi va pot schimba viata? Ei bine, pe a lui linsday o schimba destul de mult.
Povestea se invarte in jurul acesteia si a vietii pe care incepe sa o aiba, dezamagirile care ii vor intari caracterul si iubirea care o va insoti in intreaga ei actiune.
Nu va pot spune decat ca aceasta carte este una care merita citita, finalul fiind unul care ar face orice om sa simta fiori pe sira spinarii. Asa cum ne-am obisnuit deja, Deb are un stil usor de citit, care ii da cititorului posibilitatea de a interactiona cu fiecare personaj in parte.
Dupa parerea mea, Changing my warderobe este una dintre cartile care ar merita sa existe in biblioteca fiecarui "soricel de biblioteca" . 
^_^

4 comentarii:

meduza spunea...

Draguta recenzia :) Pana in mai o sa o citesc si eu -sper, cred- De abia astept <3 Coperta e adorabila <3

Diamond Goddess a.k.a. Smooth Cash spunea...

Îmi place cum scrie Deb şi sper să am şi cartea asta în bibliotecă, într-o zi :3 Frumoasă recenzie <3

Ralu spunea...

Frumoasă recenzie. Pare o lectură uşoară, iar coperta e adorabilă şi îmi face cu ochiul. Sper să reuşesc să citesc cartea. :)

Anonim spunea...

Am castigat si eu cartea asta de la Adry si abia astept sa o citesc. Pare usor de citit si are un subiect frumos! :) Draguta recenzia!