miercuri, 20 martie 2013

Academia Vampirilor -vol 1 - Nerecenzie...

Hei,ce mai faceți?
Hmm,după cum vedeți și în titlu
astăzi o să vă prezint Academia Vampirilor vol 1,
un volum care m-a dezamăgit total...
...de aici și titlul acesta - nerecenzie... 

Academia Vampirilor 1
-Richelle Mead-
-384 pagini-
Păi nici nu știu cum să încep, nu am înțeles mai nimic din această carte, motiv pentru care am decis să mă opresc din citit pe la pagina 290 și ceva...

Bine,povestea este interesantă,dar pe parcurs se instalează o stare generală de plictiseală,cel puțin așa a fost în cazul meu.Parcă a fost mai frumos la început când nu erau la Academia Sf. Vladimir,odată ce ajung înapoi la "școală" lucrurile devin cam booring...

Acum totul este despre Rose care se antrenează pentru a deveni garda de corp a Lissei...mai sunt câteva momente când se mai întâmplă și alte lucruri,dar în general cam despre asta este vorba..
-----------------------
Cred ca sunt singurul căruia nu i-a plăcut cartea aceasta, la început când am luat-o eram și eu entuziasmat,credeam că o să stau cu sufletul la gură să descopăr ce se mai întâmplă,dar nu a fost deloc așa :( Poate o să îi mai dau o șansă altă dată, dar pentru moment spun pas...
Acum am început să citesc Jurnalele lui Stefan, și chiar îmi place *_* 
Voi ce mai citiți?:)

PS: În caz că este vreun doritor pe aici care ar vrea să cumpere la un preț 
bun Academia Vampirilor,am primele 4 volume-hardcover, știți unde să mă găsiți ! 
^_^

10 comentarii:

natașa spunea...

Vai, cum să îți placă Jurnalele lui Ștefan și asta nu? :-? Adică, volum 1 e slaaab. Ai putea să încerci vol. 2, e mai bun. Sunt curioasă ce o să zici despre Jurnalele lui Ștefan. :-?
Nu e mare chestie. Și eu cred că sunt singura persoană care s-a plictisit de Instrumente Mortale. Răăău.

Bianca spunea...

Eu am citit toata seria "Academia Vampirilor" si mi-a placut mult :) Intradevar,volumul 1 nu e genial,dar devine din ce in ce mai interesant cu urmatoarele :)

Unknown spunea...

Acelasi lucru am gandit si eu cand am citit primul volum. Eu as zice sa nu te lasi si sa le citesti in continuare. Am citit un articol cum ca la inceput cand a aparut primul volum, nu a avut succes nici macar in SUA. Merita sa le citesti, pe parcurs actiunea va fi altfel si nu o sa-ti vina sa le mai lasi.

Multe carti am vrut sa le abandonez dupa primele pag., apoi mi-ar parut rau. :D

Andreeea spunea...

Odata cu volumul 2 incepe cu adevarat partea interesanta. MI-a placut si primul, dar nu s-a comparat deloc cu celelalte. Eu iti sugerez sa continui seria si poate chiar iti va placea.

Am citit toata seria Jurnalele lui Stefan si a fost ok, dar nu e nici macar pe-aproape de AV(parerea mea) :))

Krisz spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Krisz spunea...

Parerea mea e ca ar fi o mare greseala sa renunti, mai ales ca mai ai doar vreo 90 si de pagini.. Primul volum e mai sarac in actiune, e unul de acomodare mai mult, face cunostinta cititorilor cu lumea moroilor, a dhampirilor, etc. , de aceea poate nu pare asa de captivant. Dar situatia se schimba cu volumul 2. Seria e geniala si nu trebuie ratata..mai ales ca la anul apare si filmul. bine, acum depinde si de gusturi, na.

meduza spunea...

Nu-mi vine să cred că nu ţi-a plăcut. Adică... cred, dar sunt foarte uimită. Părerea mea, şi probabil nu doar a mea este să îi mai dai o şansă acestei serii, dacă nu acum, altă dată. Să zicem că poate primul volum e puţin plictisitor, deşi mie nu mi s-a părut :D Dar următoarele volume sunt super tari :) Şi, ca orice carte, are şi momente monotone, dar trebuie să îi dai o şansă, tu! De dragul nostru ;;)

Diamond Goddess a.k.a. Smooth Cash spunea...

Eu te înţeleg. Şi eu am urât primul volum dar, crede-mă, restul sunt grozave şi-o să-mi petrec viaţa plănuindu-ţi farse macabre dacă nu le încerci.
Eu din Jurnalele lui Stefan am citit doar primul volum, dar mi-a ajuns :)) Katherine e o târfă şi în mare parte din cauza ei urăsc seria. Şi în privinţa asta seamănă cu Elena -.-
Mulţi nervi aici :)) Mă rog, încearcă-l şi pe al doilea şi spune-ne după aia ce crezi. Chiar merită. Crede-mă, urăsc prima carte poate mai mult decât o faci tu, dar e doar o expoziţiune a ceea ce urmează să se întâmple. După aia o să ţii la ele ca la ochii din cap şi n-o să mai vrei să le mai vinzi! :))
Aa, stai, tu eşti băiat, nu pot să te duc de nas cu Dimitri :))
O seară faină să ai >:d< Cred că încep din nou să las comentarii din ălea monstruoase :))

Unknown spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Unknown spunea...

Da, dar este si Rose pe acolo sau poate Lissa. :)) Seria eu o am in varianta de chiosc, dar nu o vand pentru nimic in lume. Continutul tot pretios ramane. :D