marți, 21 august 2012

Scriu si eu... :)

Mda,cum se vede si in titlu,pai am inceput sa scriu si eu niste baliverne pe aici,am inceput acum doua seri, pe la 2 cred ca era ceasul,nu mai tin minte.Mi-a venit ideea asta in cap dupa ce am vazut un film - The Cabin in the woods,hmm,nu prea are legatura dar mi-a placut ideea filmului cat de cat,cu tipii aia folositi ca niste cobai,a fost foarte tare filmul - thriller,horror - :) Ah,si sa specific ceva,Emy tot imi zicea pune mana si scrie si tu ceva,na' ca am facut-o si pe asta,happy now ? :)) :*
 Aham,deci cititi si voi mai jos,si sa-mi spuneti ce credeti,stiu ca e cam praf,dar asra e,sunt incepator :) 


E intuneric.Liniste.Sunt singur..sau poate nu.Imi mijesc ochii in intuneric si tot ceea ce reusesc sa vad este faptul ca ma aflu intr-o camera minuscula,nu sunt ferestre,in afara unei saltele asezata pe cimentul rece nu mai este nimic acolo.Incep sa ma intreb cum am ajuns aici…parca acum cateva momente eram in camera mea.Ma ridic dar imediat ma cuprinde o stare de ameteala.
Ce naiba se intampla?!Am fost drogat?Unde sunt?! Deodata aud un zgomot.Ma ridic a doua oara,de data aceasta ma tin bine pe picioare.Ma indrept catre usa,o usa masiva de otel.Cu toata puterea incep sa bat cu pumnii in usa si sa tip.Se aud niste pasi…un tip cu o cagula apare in pragul usii,ma ridica cu forta de pe salteaua mucegaita.
Ma duce undeva…observ o multime de astfel de camere in care ma aflam cu cateva secunde in urma.Dintr-una din ele se aude o voce :
- Este tipul cel nou.Oare ce vroia sa spuna cu asta.Si unde ma duce tipul asta? Vreau sa stiu,incerc sa vorbesc,dar in secunda doi,imi pune ceva la gura,incer sa o dau jos dar nu reusesc.Holul parca nu se mai termina,sunt zeci de astfel de camere-celula,dar nu este o inchisoare.Tipul care m-a luat pe sus nu pare a fi un politist,ci mai degraba un calau,este imbracat din cap pana in picioare in negru.
Ajungem in dreptul unui lift,tipul apasa la etajul -10,spre uimirea mea in 5 secunde am si ajuns jos.Este un laborator sau ceva de genul din cate imi pot da seama.Sunt cativa oameni imbracati in halate albe,banuiesc ca sunt doctori.Mai vin inca doi si ma pun pe un pat,ma leaga de maini si de picioare,dupa care nu imi mai amintesc nimic.
Ma trezesc.Dar wait a minute,sunt in camera mea acum.
What the hell ?! a fost un vis sau ce ? Incerc sa ma ridic din pat,dar am aceeasi stare de ameteala ca si in vis.Observ in mana dreapta doua intepaturi de seringa,parca totul incepe sa aiba o logica,dar incerc din tot inadinsul sa nu-i dau importanta.
Sunt singur acasa – super ! Ma duc la bucatarie si gasesc un biletel : “vezi ca ai mancare in frigider”,il deschid dar nu gasesc nimic pe gustul meu,sau mai bine zis,nu prea mi-e foame,iau sticla de cola si ma intorc in camera......                                            -----------------------------------------------


8 comentarii:

emy spunea...

Da,happy now.Dar sa continui ! :))

Stephany spunea...

Ti-a iesit ceva ! :D Poate il si continui !

LoStInDr3aMs spunea...

mie imi place!!!sper ca vei continua...

rosia_lady spunea...

îmi place foarte mult, mă ţi în suspans.Continuă, că merită!!!

Diamond Goddess a.k.a. Smooth Cash spunea...

Imi place <33 Sunt curiasa ce se va intampla in continuare :>

Only Books spunea...

De-abia astept sa vad continuarea, te descurci1 :*

Dee.

Andreeea spunea...

E foarte frumos si interesant ce-ai scris. Sper sa continui. :)

Mrs. Nobody spunea...

Interesant :) atat pot spune pe moment